Over deze website

Downcontact is voor mensen van 18 jaar of ouder met het Downsyndroom. Zij kunnen op deze website nieuwe mensen ontmoeten. Bijvoorbeeld om samen leuke dingen mee te doen, een hobby te delen, vrienden te maken of een relatie te zoeken. 

Blijf van deze ontwikkelingen op de hoogte met de nieuwsbrief van Downcontact. Hiernaast staat daarvoor een knop met ‘contact en nieuwsbrief”.

Wil je alvast weten wat je op Downcontact kunt doen en hoe het werkt? Klik hiernaast op ‘Meer uitleg’ en Steffie legt het uit!  

Als je ingelogd bent, kun je altijd chatten met de Helpdesk. Zij beantwoorden je vragen binnen een dag. Als je iemand wilt ontmoeten, druk je op de ‘nodig uit’ knop. Jouw begeleider en de begeleider van de andere deelnemer krijgen dan bericht dat jullie contact willen. Je begeleider helpt je de eerste ontmoeting te regelen. 

Veel plezier op Downcontact en hopelijk snel tot ziens! 

Op deze pagina kun je lezen waar deze website voor bedoeld is en door wie hij gemaakt is.

Wil jij meer weten over relaties, omgaan met elkaar of opkomen voor jezelf? Of wil jij weten hoe Downcontact werkt, wat je er allemaal kan doen en wat je beter niet kan doen? 

Meer uitleg

Steffie legt ook andere dingen heel eenvoudig uit. Zoals het openbaar vervoer en geldzaken maar ook computeren en gezondheid.

Steffie vertelt